IMG_9473

 

Følgende firma er allerede representert om bord – hva med deg?

Adecco, ASKO, BH Ramberg AS, Camfil Norge AS, Centiro Solutions, Clas Ohlson AS, CONSAFE LOGISTICS AS, Cosco Nordic Ltd, Element Logic, Element Logic AS, Elektroskandia AS, Elkem AS, Freja Transport & Logistics AS, Fugro, Giant Leap Technologies AS, GPA Flowsystem AS, GS1, KGH Customs Services, Küehne+Nagel AS, Logent, Logent Consulting, Logistikkforeningen, Moderne Transport, NHO Logistikk & Transport, Nille AS, Optidev, Ortocare As, Per-Aarskog, Proffice, Strømberg Plast, Swisslog, Transport Inside, Transportnett AS, United Parcel Service, Øl og Piano mfl…

 

Årskonferanse for Logistikkforeningens Østlandsavdeling 2014:

Kjære medlemmer – og potensielle medlemmer!

En drøy måned etter at vår lokalavdeling i Trondheim arrangerer sin 40. årskonferanse på Røros, braker det løs med Østlandsavdelingens Årskonferanse helgen 14/3-16/3-2014.

Årets høydepunkt for 250 heldige logistikkentusiaster utspiller seg tradisjonen tro om bord på MS Color Magic, t/r Kiel.

Hva mener vi med «Kinder-Egg»? Jo, mye innhold i samme pakke; Først en fagdag med høyt nivå og gode presentasjoner fra velkjente bransjeaktører, det hele ledsaget av god mat og underholdning, samt en hyggelig helg med mingling og nettverksbygging i Logistikkforeningens helt spesielle stemning og atmosfære. (En viktig gruppe bidragsytere til siste punkt er alltid konferansedeltagernes ledsagere, stor takk til dere!)

Det endelige programmet vil bli presentert i løpet av kort tid, følg med på www.logistikkforeningen.no (Her finner du allerede mye info om foredragsholderne.)

Vi kan imidlertid røpe at du finner kjente logistikkaktører som Unil, Claes Ohlsson, Haugenbok.no, UPS, Küehne+Nagel, NHO Transport og GS1 på en velfylt agenda.  Følg med på våre websider, så kommer du til å oppdage flere hyggelige overraskelser frem til avgang. De som f eks forventer seg en hyggelig opplevelse på Hotel Atlantic når de går i land lørdag morgen, vil bli svært fornøyde i 2014!

En annen deltagergruppe som alltid sørger for faglig utbytte og god stemning om bord, er våre ivrige sponsorer og utstillere. Få en forsmak på dette med denne filmen fra en tidligere konferanse: http://www.youtube.com/watch?v=t335UqUrXco&feature=share&list=UUEiMFdDS73Cpjtidmo5apkQ

NB! Siden vår Årskonferanse utspiller seg på Color Lines mest populære avgang (fredagen), er det lurt å være tidlig ute med påmeldingen, særlig dersom du ønsker en 4- eller 5-stjerners lugar. De går raskt unna… Vi følger «først-til-mølla-prinsippet», og vår begrensning er som vanlig 250 gjester.

Har du spørsmål om arrangementet, send en epost til cato.hoberg@centiro.com

Påmelding: https://www.linkevent.no/Events/RegForm.aspx?id=a0e6c549-2eab-4de3-bf0f-a3ece6d4962a

Velkommen om bord!

På vegne av styret i Østlandsavdelingen:
Cato Hoberg, Styreleder
Logistikkforeningen.no

liggendelogo

IMG_9023