…feirer sitt førtiårslag på Røros Hotell i helgen 7.-9. februar 2014. Har du ikke deltatt i Norges mest unike logistikksamling før – da bør du kjenne din besøkelsestid nå!

Logistikkforeningens lokalavdeling i Trøndelag kan altså neste år skilte med 40 år som arrangør av Midt-Norges viktigste møteplass innen transport og logistikk med denne konferansen. Intet mindre enn en bragd, bætterdø´… 🙂

På dette «Kinder-egget» av en logistikk-konferanse vil både du og evt din bedre halvdel (flere av deltakerne har også med barn på turen) treffe hyggelige gjester fra logistikkbransjen i Midt-Norge og landet for øvrig.

<div style=»margin-bottom:5px»> <strong> <a href=»https://www.slideshare.net/CatoHoberg/logi0022-roroskonf2014-ann784″ title=»Logi0022 roroskonf2014 ann-784″ target=»_blank»>Logi0022 roroskonf2014 ann-784</a> </strong> from <strong><a href=»http://www.slideshare.net/CatoHoberg» target=»_blank»>Cato Hoberg</a></strong> </div>

På podiet kan du se presentasjoner med godt faglig innhold av bla Håg, Grøntvedt Pelagic, SINTEF, Black Design, Helse Midt-Norge mfl. Linda Hofstad Helleland (H) og Ingvild Kjerkol (A) – hhv leder og medlem av Transport og Kommunikasjonskomiteen kommer også, likeså Unni Steinsmo fra SINTEF, Torbjørn Iversen fra SBS og Geir A Mo fra NLF… Det endelige programmet vil foreligge om kort tid.

På underholdningssiden vil Tommy Steine og Tre Små Kinesere hjelpe til med å holde god stemning gjennom helgen !

960x

–          For påmelding og fullstendig program: www.logistikkforeningen.no

–          Påmeldingslink og konferansedetaljer: http://pamelding.roros-konferansen.no/

–          Ønsker du å være sponsor eller utstiller?  Kontakt: gunnar.pedersen.lian@rema.no

Konferansekomite:

Lars Inge Fenes – E-post: larsinge.fenes@dbschenker.com / Mobil: 93 00 79 03

Gunnar P Lian – E-post: gunnar.pedersen.lian@rema.no / Mobil: 41 56 74 35

Velkommen!

wpid-Photo-27.-apr.-2010-0143.jpg