Eirill_Kjetil_ transportlogistikkskolen.jpg (288w)

Eirill Bø og Kjetil Tvedt.

Link: http://www.industriskolen.no/aktuelt/suksessen-med-transport-og-logistikkskolen-fortsetter-article1224-274.html

Suksessen med Transport- og Logistikkskolen fortsetter! Kurset kombinerer teori og praksis, og gir en innføring i de sentrale elementene innen faget. Tilbudet egner seg både for faglærte og ansatte med annen kompetanse.

Eirill Bø er foreleser. Kurssted er Oslo. Modulene nedenfor kan tas enkeltvis eller samlet. Ved å ta alle modulene kan man få 10 studiepoeng. Mer informasjon og link til påmelding finner du på våre nettsider.

Transportplanlegging 23. og 24. september 2013

Tema: Oversikt over transportmarkedet. Prinsipper for ruteplanlegging, intermodale transporter og utforming av et miljøregnskap.

Kjøp av transporttjenester 25. og 26. november 2013
Tema: Reduserte transportkostnader. Oppbygging av prismodeller og simulering av kostnader og prosesser. I tillegg rollespill i transportforhandlinger.

Innføring i logistikk 24. og 25. januar 2014
Tema: Grunnleggende innføring i logistikk. Sammenhengen mellom kostnads- og servicenivå. Måling- og reduksjon av kostnader med IKT-verktøy. Trender innen logistikk

Supply Chain Management i praksis 21. og 22. april 2014
Tema: Hvordan skape, og hente ut, kostnadsreduksjoner ved samarbeid i kjeden. Prognosemetode for lagerstyring. Bedriftspillet – «Lean Supply Chain Game».

Meld deg på i dag!

Kontakt: Kjetil Tvedt, m: 92 82 05 08, e: kjetil.tvedt@norskindustri.no