losby1

Du finner bla følgende firma representert på konferansen – flere kommer til:

ASKO Norge, Handelshøyskolen BI, Berendsen Tekstil Service AS, Centiro Solutions, Coca Cola Enterprises, Elektroskandia, Element Logic AS, GPA Flowsystem AS, Hesselberg Truck AS, Hydroscand AS, Leading Edge AS, Locus Logistics AS, Logent Consulting AS, Løvenskjold Handel, Moderne Transport, Moods of Norway, Norsk Lastbærerpool, Optimera AS, Proffice, Shortsea Promotion Centre Norge, PWC Consulting, Strømbergs Plast, Transportnett AS, Vectura AS …og det er fortsatt noen få rom igjen! (Losby Gods har kun 70 rom totalt, vi har leid dem alle for sikkerhets skyld. Førstemann til mølla osv…)

På denne konferansen har vi ett redusert antall utstillere i forhold til våre øvrige konferanser. I skrivende stund er det fortsatt en utstillerplass ledig. Er du interessert i denne, vennligst kontakt vår sponsoransvarlige helge.sundby@proffice.no asap.

Info om program og påmelding finner du her: http://logistikkforeningen.no/index.php?page_id=89&article_id=802

Program i .pdf-format: http://www.logistikkforeningen.no/file.php?id=783

Direktelink til påmeldingsskjema: https://www.linkevent.no/events/RegForm.aspx?id=fbe36e17-6917-495c-9efa-df70b8db6424

Losby Gods ligger i Lørenskog, bare 15 minutter fra Oslo sentrum, og Losbykonferansen er et såkalt «frokost til frokost»-arrangement. (Med andre ord en hel dag med foredrag, nettverksbygging, middag og overnatting. Etter frokost dagen etter er opplegget over og deltagerne kan få en full dag på jobb.)

kart

Vi avrunder kvelden i kjent stil med både lettbent underholdning og god mat og drikke – Velkommen til Losby!

Med vennlig hilsen

Logistikkforeningen.no, avd Østlandet

liggendelogo

hotell-groentomraade 2012-09_Losby_Gods