5. desember 2012

Kjære medlemmer (og potensielle medlemmer!)

Etter utallige hyggelige arrangement t/r København frem til 2006, arrangerte Østlandsavdelingen den første årskonferansen vår om bord på Color Magic t/r Kiel våren 2007. Tilbakemeldingene gjennom alle disse årene fra våre deltakere (og ikke minst deres ledsagere) har vært svært hyggelige! Vi åpnet samme år vår årskonferanse for alle, slik at også potensielle medlemmer av Logistikkforeningen kunne få ett innblikk i hva vi står for. Dette har vært en sterkt medvirkende faktor til at Østlandsavdelingen nå består av 450 logistikkentusiaster (ca 1500 totalt i Norge, fordelt på 8 lokalavdelinger).

Planleggingen av vår syvende årskonferanse har pågått i lang tid, og resultatet ser dere nå på våre websider http://www.logistikkforeningen.no under Østlandsseksjonen. (Direktelink her: http://www.logistikkforeningen.no/index.php?page_id=89&article_id=711 (Her finner du både programinfo, påmeldingsskjema, priser med mer.) I 2013 starter arrangementet fredag formiddag den 12. april, og vi returnerer fulle av inntrykk og nye bekjentskap til Hjortneskaia søndag morgen.

Ledere fra firma og organisasjoner som bla Tine, Norwegian Logistics, Posten, Norsk Militært Logistikkforum, Nille og Elkem vil sørge for ett godt faglig innhold på fredagen. NRKs kjente programledere Backe & Gokstad vil både forundre og underholde, når de deler sine opplevelser fra Mongolia og India med oss. Popartisten og dansedronningen Hanne Sørvaag gir oss en konsert på lørdagskvelden, vi gleder oss!

Etter den massive responsen vi fikk i år fra dere etter at Espen Smith hadde gitt oss en flott og levende rundreise i ølets historie, er det hyggelig å kunne fortelle at vi bygger videre på dette i 2013. Espen kan mye mer enn bare øl, noe dere vil merke når han nå tar oss med på en reise i norsk mat- og drikkekultur.

Våre svært aktive utstillere og sponsorer står også klare til å yte sitt for at våre gjester skal få mest mulig ut av turen, både faglig og underholdningsmessig. (Dette ser du kanskje best på dette «Youtube»-klippet fra årets konferanse: http://www.youtube.com/watch?v=t335UqUrXco&feature=share&list=UUEiMFdDS73Cpjtidmo5apkQ )

Vi har også i 2013 plass til mellom 200 og 250 gjester, inkl ledsagere. Har du deltatt før, vet du at det lønner seg å melde seg på tidlig, spesielt om du vil sikre deg en populær lugartype. Har du aldri deltatt på denne turen før, er dette en gylden anledning til å bli kjent med «hele» Østlandsavdelingen vår på en gang. ( Har du spørsmål om arrangementet, send en epost til cato.hoberg@centiro.com )

Vi sees i april!

På vegne av styret i Østlandsavdelingen:
Cato Hoberg, Styreleder
Logistikkforeningen.no